Uw goud is bij ons in goede handen

Bij het verkopen van uw kostbaarheden wilt u niet zomaar over één nacht ijs gaan. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom geven wij u graag een aantal garanties, die u zekerheid bieden over het zakendoen met de Goudpost.

Veilige verzending

Uw goud wordt bij ons altijd verzekerd verstuurd tot een bedrag van 5000 euro. Zo loopt u geen enkel risico dat uw goud of zilver tijdens de verzending verloren gaat.

Goud inkoop

Tevreden klanten

Bekijk hier onafhankelijke recensies over ons:

Betrouwbare partner

De Goudpost is geen anoniem bedrijf, maar een bedrijf in Den Haag waar u altijd persoonlijk terecht kunt. Achter De Goudpost zit De Goudwaag, de betrouwbaarste goudinkoper in Den Haag. Wij worden in Den Haag aanbevolen door gerenommeerde juweliers die zelf geen goud inkopen. Zij verwijzen klanten die sieraden willen verkopen standaard door naar De Goudwaag.

Door de Goudpost stellen wij klanten uit  heel Nederland in staat om gebruik te maken van onze kennis, expertise en goede reputatie.

Inkoop goud

Niet tevreden?
Goud terug!

De Goudpost biedt u een prachtige prijs voor uw goud en zilver, gebaseerd op de meest actuele goudkoers en zilverprijs. Indien u desondanks besluit niet te verkopen, sturen wij uw goud gewoon aan u terug, zonder vragen, helemaal gratis en wederom volledig verzekerd.

Daar doen we bij de Goudpost niet moeilijk over, dat is een vanzelfsprekend onderdeel van onze service.

Discretie

De retourenvelop waarin u uw goud en zilver aan ons verstuurt is geheel blanco, zodat u uw goud en zilver op een discrete manier kunt verzenden. Wij begrijpen dat discretie voor u van belang is, daarom staat dit bij ons hoog in het vaandel.

Goud verkopen per post

Eerlijke prijs

De Goudpost kenmerkt zich door eerlijkheid. Daarom bieden wij u eerlijke prijzen op basis van de actuele goudkoers of zilverprijs. Wij doen u een voorstel en het is geheel aan u of u daarop in wilt gaan of niet.

Wij doen niet aan lokprijzen, en beloven geen gouden bergen, zoals helaas in deze branche soms gebeurt. Wij weten uit ervaring dat eerlijk het langst duurt. Daarom is ons motto: eerlijk over uw goud.

Goud inkoop per post