img-panorama

Waarom goud verkopen bij de Goudpost?

Als u uw oude zilver of goud wilt verkopen, wilt u zeker weten dat u met een betrouwbare partner te doen heeft. Dat wil de Goudpost voor u zijn. Wij vertellen u hier waarom wij u dat kunnen garanderen en waarom u met een gerust hart een gratis verzendpakket kunt aanvragen om uw goud of zilver aan ons op te sturen.

Eigenaresse Naomi Weststrate-Irak is getrouwd met een Nederlandse diplomaat, met wie zij op allerlei plaatsen in de wereld gewoond heeft. Toen zij in 2011 naar Nederland terugkeerde, was de keuze voor een baan snel genomen: zij wilde voor zich zelf aan de slag in de zilver- en goudhandel, waar haar familie een rijke traditie in heeft. Zij opende daarom De Goudwaag in Den Haag, een stijlvolle winkel waar iedereen  in een prettige omgeving zijn zilver of goud kan verkopen. In Den Haag en  omgeving heeft De Goudwaag de reputatie opgebouwd van de eerlijkste en stijlvolste winkel voor goudinkoop. Gerenommeerde juweliers in Den Haag verwijzen naar ons voor goud inkoop.

Wij hebben gemerkt dat klanten soms van heinde en verre naar Den Haag komen rijden. Sommigen het echter gewoon te ver weg om de reis te maken. We hebben gezocht naar een manier om ook klanten in andere steden van dienst te kunnen zijn. Daarom hebben wij de Goudpost opgezet, waar u uw goud eenvoudig per post aan ons kunt versturen. Vele tevreden klanten gingen u reeds voor, uit steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Zwolle, etc. Probeer het zelf en vraag een gratis verzendpakket aan.

Wat kopen wij in?

Naast alle voorwerpen van goud of zilver en ook oud goud bieden wij een goed prijs voor verschillende soorten edelmetaal waaronder:

  • Sieraden (nieuw, oud of versleten)
  • Zilveren munten
  • Tandengoud (gouden tanden, kronen en kiezen)
  • Baren van goud, zilver of platina
  • Zilverbestek
  • Gouden munten (bijv. gouden tientjes)
  • Zilveren voorwerpen en tafelzilver
  • Sloopgoud

Tevreden klanten

Wij hebben reeds vele tevreden klanten uit heel Nederland. Bij de Goudpost hebben wij goud inkoop gedaan vanuit Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Leeuwarden, Harderwijk, Zwolle, Middelburg, etc. Onze klanten kunnen een recensie achterlaten, die 100% echt is en die wij niet kunnen beïnvloeden. De recenties vindt u hier: